зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

6 Березня 2020
Першість Добропільського теркому Профспілки по шашкам серед жінок.
Добропільська територіальная організація Профспілки напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня організувала першість теркому по шашкам серед жінок.


В змаганні прийняли участь 20 любительок шашок в віці від 14 до 80 років. Призовий фонд турніру склав 2400 грн. на 6 призових місць.

Перше місце зайняла Олена Клімова, нагороджена грамотой і грошовою премією в розмірі 600 грн. Друге та третє місце відповідно посіли Людмила Мінакова і Катерина Клімова, на четвертому місці – Людмила Шмідт. П’яте місце дісталося Ірині Чишкала і на шостому місці – сама молода учасниця, чотирнадцятирічна Лера Пазинич. Всі вони нагородженні грамотами та грошовими преміями.


Учасників турниру привітав Президент обласної федерації шашок Рокищук Віктор Миколайович, голова Добропільської територіальної організації Профспілки Древаль П.П.

Віктор Рокищук підкреслив, що Держава зацікавлена у відродженні інтелектуальних видів спорту, одним із яких є шашки та запропонував організувати проведення турниру по шашкам серед ветеранів.

Головний суддя першості Черноусов Сергій Олександрович виразив подяку голові Добропільської територіальної організації Профспілки Древалю П.П. за багаторічну моральну та матеріальну підтримку, а також за допомогу в організації проведення турниру Наталлі Усольцевій, Людмилі Шмідт і Тетяні Щуклиной.

По матеріалам Добропільської територіальної організації Профспілки
Спорт | Направления деятельности | главная