зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

22 Жовтня 2019
10-й ювілейний розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу
На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Плану проведення загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходів вугільної промисловості України на 2019 рік з 17 по 18 жовтня 2019 року в м. Червоноград, Львівської обл., на міському стадіоні "Шахтар" був проведений Х ювілейний розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу серед збірних команд підприємств енергетичної галузі України.


Змагання організовані Укрвуглепрофспілкою, Центральною радою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна", Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Міністерством молоді та спорту України при сприянні Української асоціації футболу.

За підсумками розіграшу Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу перемогу здобула - команда шахтарів ВП Шахта "Червоноградська"ДП "Львіввугілля", другими стали представники енергетичної галузі ФК "Енергетик" Угринів Івано-Франківська обл., третіми – команда ПАТ "ДТЕК Добротвірська ТЕС".



Команди переможниця турніру та призери були нагороджені Кубками, вимпелами та дипломами.
Гравці команд нагороджені медалями та грамотами.
Спорт | Направления деятельности | главная