зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

26 Липня 2019
Турнір пам'яті Анатолія Чиркова
Традиційно в розпал літа в Першотравневому парку м. Павлограда проходить турнір з пляжного волейболу серед команд шахт і філій ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Він присвячений пам'яті колишнього працівника шахтоуправління «Павлоградське» Анатолія Чиркова.

З ініціативою присвятити волейбольний турнір пам'яті Анатолія Олексійовича Чиркова кілька років тому виступив колектив шахти «Павлоградська». Саме тут він працював - прохідником, гірським майстром, а потім заступником директора шахтоуправління по сервісу. Був людиною активною, небайдужою, користувався великим авторитетом в колективі.

Як зазначив голова профкому шахти «Павлоградська» Укрвуглепрофспілки Олександр Носань, Анатолій Олексійович всіляко сприяв розвитку фізкультури і спорту в колективі - без нього не обходилося практично жоден спортивний захід. Заступник директора незмінно був поруч з тими, хто захищав честь «Павлоградвугілля» на різних турнірах.

Напружена спортивна боротьба розгорілася між командами шахт «Павлоградська» та ім. Героїв космосу. До речі, саме між цими двома шахтами утвердилося здорове спортивне суперництво, причому в різних видах спорту.

На цей раз від шахти «Павлоградської» в турнірі брали участь дві команди. Вони поступилися своїм постійним суперникам і зайняли друге і третє місця. А волейболісти шахти ім. Героїв космосу відвезли на підприємство переможний трофей - Почесний кубок турніру.

Переможців та учасників змагань привітали представники ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», Дніпропетровської територіальної організації Профспілки, а також присутні на змаганнях почесні гості - дружина і донька Анатолія Олексійовича Чиркова.


По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки.
Спорт | Направления деятельности | главная