зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Социально-экономическая защита

25 Листопада 2021
В парламенті України зареєстровано проект Закону щодо продовження мораторію на банкрутство державних вугледобувних підприємств
У зв'язку із закінченням терміну дії мораторію на банкрутство державних вугледобувних підприємств 1 січня 2022 року Профспілкою працівників вугільної промисловості України було напрацьовано відповідні документи стосовно прийняття нового законодавчого акту та направлено на розгляд голові Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Герусу А. М.

Сьогодні, 25 листопада групою народних депутатів України( Герус. А. М., Гриб. В. О., Бондар М. Л., Скороход А. К., Камельчук Ю .О., Мороз В. В., Горобець О. С, Єфімов М. Д.) у Верховній Раді України зареєстровано Проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств" щодо продовження терміну дії мораторію на виконавчі провадження, заходи примусового виконання рішень та порушення справ про банкрутство державних вугледобувних підприємств ( реєстр. № 6347). Дана законодавча ініціатива передбачає встановлення мораторію на банкрутство державних вугледобувних підприємств на період до 1 січня 2024 року.
Социально-экономическая защита | Направления деятельности | главная