зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Социально-экономическая защита

20 Листопада 2020
Законодавча ініціатива профспілок зареєстрована у Верховній Раді України
Представники Федерації профспілок України у ВРУ, народні депутати України Сергій Рудик та Вадим Івченко зареєстрували у Верховній Раді України проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" (щодо забезпечення діяльності професійних спілок) (реєстр. № 4390).

Законопроект був розроблений Федерацією профспілок України з метою усунення колізії норм права та вдосконалення положень законодавства щодо державної реєстрації професійних спілок, їх організацій та об’єднань профспілок.

Законопроект спрямований на забезпечення свободи та об’єднання громадян у професійні спілки та виконання відповідних положень міжнародних зобов’язань України.

Законопроектом передбачається внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» уточнення відомостей, які містяться у державному реєстрі при реєстрації створення, зміни відомостей про професійні спілки, їх організації та об’єднань профспілок, відміни нотаріального посвідчення справжності підписів на рішеннях, які подаються ними для державної реєстрації змін до відомостей про профспілки.
Социально-экономическая защита | Направления деятельности | главная