зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Оздоровление

6 Вересня 2023
Діти захисників з ДТЕК "Павлоградвугілля" відвідали мальовничі Карпати
Напередодні навчального року тиждень у Карпатах провели 30 дітей з шахтарських родин поранених та полеглих захисників України. Канікули для малечі на базі відпочинку у мальовничому селі Річка Хустівського району Закарпатської області організували за підтримки Благодійного фонду Олександра Пікалова.


Програма була цікавою та насиченою. «Дослідницька експедиція «Боржава» включала незабутній похід у гори, спортивні ігри, стрільбу з арбалета та вечірній перегляд фільмів.

Як відзначили батьки, малеча повернулась з купою нових вражень: «Дякуємо за можливість відпочити та змінили обстановку для наших дітей. Дякую за такий відпочинок, у дитини стільки емоцій. Дякуємо всім причетним за таку можливість!»

«Ми використовуємо будь-яку нагоду, аби попри війну повернути нашим дітям світлі моменти дитинства, які вони будуть згадувати все життя. Ми радо прийняли пропозицію від Благодійного фонду Олександра Пікалова щодо організації відпочинку для дітей з родин наших працівників, які з перших днів війни стали на захист України. Щиро дякуємо нашим воїнам та зробимо все необхідне, щоб підтримувати їхні родини», - розповідає Андрій Чернецький, заступник генерального директора ДТЕК Павлоградвугілля.

За матеріалами Дніпропетровської територіальної організації Профспілки
Оздоровление | Направления деятельности | главная