зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Оздоровление

27 Травня 2021
Про оздоровлення та відпочинок шахтарів та їх сімей.
18 травня п. р. відбулося засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Укрвуглепрофспілки. На порядку денному було розглянуто питання « Про оздоровлення дітей працівників ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».

На балансі ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» знаходиться три дитячі оздоровчі заклади відпочинку, а саме: «Павлоградець», ім. С. Маркова і «Пролісок», якими опікується Дніпропетровська територіальна організація Профспілки.

На засіданні було заслухано доповідь директора філії « Соцвугілля» Андрія Чернецького про готовність дитячих таборів до оздоровчого сезону. Заслухавши доповідь керівника «Соцфілії» Президія зазначає, що для своєчасного відкриття оздоровчого сезону потрібно провести відповідні підготовчі та ремонтні роботи. Враховуючи вищевикладене, Президією було надано доручення Чернецькому А. В. здійснити всі необхідні заходи для забезпечення своєчасного відкриття дитячих оздоровчих закладів та розробити формат літньої оздоровчої кампанії 2021р. у відповідності зі санітарними нормами.

Слід зазначити, що відкриття ДЗОВ «Павлоградець», ім. С. Маркова і «Пролісок» планується з 16 червня2021 р.

За матеріалами Дніпропетровської територіальної організації Профспілки.
Оздоровление | Направления деятельности | главная