зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Оздоровление

12 Березня 2021
ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЗДОРОВ'Я!
Охорона здоров'я членів профспілки - один з пріоритетів роботи профспілкової організації Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря». Члени профкому зійшлися на думці, що заняття спортом - першочерговий помічник в прагненні бути здоровим, цілеспрямованим, життєрадісним, тому вирішили діяти відразу в декількох напрямках:

БАСЕЙН
Басейн - відмінний лікар від багатьох хвороб. Незалежно від того, працює заводчанин за верстатом, займається ливарним виробництвом, зборкою продукції, працює за комп'ютером або зі шваброю, організм кожного вимагає підтримки.
Враховуючи думки спілчан, медиків було сформовано 4 групи здоров'я по 40 чоловік. Придбали абонементи на відвідування басейну в одному з харківських спортивних закладів. Тепер кожен власник абонемента протягом трьох місяців може відвідувати басейн раз на тиждень в зручні для нього день і час.

ФІТНЕС
Співробітниці заводу «Світло шахтаря» хочуть бути здоровими і стрункими.На базі заводського БК взялися за організацію занять з фітнесу. Встановили в одному із залів дзеркала, за допомогою адміністрації підприємства зробили невеличкий ремонт, придбали необхідний інвентар, знайшли дуже захопленого тренера. Тепер заводчанки двічі на тиждень поспішають не додому, а в фітнес-зал. По заводу уже пішли схвальні відгуки, тому відбувається формуванням ще однієї групи.



СПАРТАКІАДА
Без колективного спортивного суперництва не можна уявити заводське життя. Днями підбили підсумки першого етапу спартакіади: пройшли змагання з шахів та шашок між співробітниками підрозділів.



На черзі - змагання з гирьового спорту та підтягування серед чоловіків. Потім запросимо жіночу половину визначити переможницю в умінні правильно і швидко присідати і стрибати на скакалці. А в жовтні відбудеться найбільш видовищна частина спартакіади - змагання з волейболу, тенісу, футболу.

В здоровому тілі - здоровий дух. А в період коронавируса - це важливо подвійно!

За матеріалами первинної профспілкової організації заводу «Світло шахтаря».
Оздоровление | Направления деятельности | главная