зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

22 Квітня 2020
Про проведення дня охорони праці
28 квітня 2020 року в Україні буде проведено День охорони праці під девізом "Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя".

Організаційний комітет з підготовки та проведення у 2020 році Дня охорони праці на своєму засіданні прийняв Звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, профспілок, роботодавців, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ,організацій (додається).

Скачать PDF


Також організаційним комітетом розроблено контрольний перелік заходів для практичної їх реалізації з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVSD-19 на робочих місцях (додається).

Скачать PDF


ФПУ закликає забезпечити активну участь профспілок, профоб’єднань, кожної первинної профспілкової організації у важливій справі протидії пандемії заради збереження здоров’я та життя кожного працівника і суспільства в цілому.

Дата цьогорічного проведення завершального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у зв’язку з епідемією COVSD-19, буде визначатися після завершення карантинних обмежувальних заходів.

По матеріалам ФПУ.
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная