зробити стартовою додати в обране


Работа с молодежью

24 Вересня 2019
ІМЕННІ СТИПЕНДІЇ - МАЙБУТНІМ ШАХТАРЯМ
За доброю традицією в Тернівському професійному гірничому ліцеї кращим учням на урочистій лінійці, присвяченій початку нового навчального року, були вручені іменні стипендії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України.

Уже сьомий рік поспіль майбутні шахтарі - учні Тернівського професійного гірничого ліцею - отримують іменні стипендії теркому профспілки вугільників. Таке рішення було прийнято з метою посилення мотивації профспілкового членства серед студентів і учнів, більш активного їх залучення до виконання профспілкових доручень, морального і матеріального стимулювання відмінників навчання та профспілкових активістів. Вручив іменні стипендії голова Молодіжної ради Дніпропетровської територіальної організації Профспілки Олександр Береза.
Ще під час навчання в ліцеї студенти стають членами Профспілки працівників вугільної в промисловості й отримують допомогу і підтримку від своїх старших колег.

Дванадцять студентів, які показали в 2018- 2019 навчальному році кращі результати в теоретичному і практичному навчанні, які також є профспілковими активістами ліцею отримали сертифікати на отримання іменної стипендії. Це Тарас Пойманов і Дмитро Кравцов, Дмитро Терещенко та Олексій Новіков, Антон Малиновський, Трохим Трофимов і Максим Кияшко, Назар Жучков,Микита Аксьонов і Віталій Гудзенко, Дарина Солов'янова і Сніжана Корнійчук.

Голова Молодіжної ради Дніпропетровської територіальної організації Профспілки Олександр Береза побажав всім стипендіатам після закінчення навчання працевлаштуватися на підприємствах ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» і влитися в профспілковий молодіжний рух Укрвуглепрофспілки, якій сьогодні активно розвивається.

Молодіжна рада теркому Профспілки є не тільки організатором дозвілля молоді, але також працює в напрямку їх соціального захисту на підприємствах вугільної компанії.

По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки