зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Культура

10 Березня 2021
А ну-мо заводчаночки!
До Міжнародного жіночого дня профком і адміністрація Харківського машинобудівного заводу «СВІТЛО ШАХТАРЯ» організували конкурс "А ну-мо, заводчаночки!". У ньому взяли участь вісім співробітниць підприємства.

У першому конкурсному завданні дівчата презентували себе. Використовуючи різні жанри і технічні можливості розповідали про свою роль у виробничому циклі заводу, домашні секрети і захоплення. Допомагали їм у цьому емоційні і відповідальні колеги по підрозділу - групи підтримки.


За умовами другого завдання від конкурсанток було потрібно одночасно почистити картоплю, вивчити святковий вірш до 8 Березня і красиво його продекламувати всім жінкам-колегам, які перебували в залі заводського Будинку культури.

Третє конкурсне завдання називалося: "А у нас на Масляну!". Дівчата показали, які вони чудові господині - напекли смачних, масляно-святкових, оригінальних млинців і презентувати все це в дусі Масляної. І у них це вийшло дуже зворушливо та яскраво!

Що стосується четвертого конкурсного завдання, то учасниці конкурсу знали тільки те, що він буде танцювальним. А коли на сцену вийшли керівники танцювального колективу "Сальса Локка", тільки тоді зрозуміли, що танцювати доведеться латино-американські танці.

Жюрі дуже уважно спостерігало за кожною учасницею і скрупульозно ставилося до оцінювання виступів дівчат. За підсумками конкурсу, 3 місце зайняла Гончарова Ірина (Департамент управління персоналом), 2 місце - у Четверикової Наталії (Служба головного конструктора), 1 місце зайняла Шулиндіна Лариса (Механічний цех №3).

Церемонію нагородження провели Генеральний директор заводу Ковальчук О.М. і голова профспілкової організації Щабельна С.І. Абсолютно всі дівчата були відзначені цінними подарунками. Приємні бонуси отримали і групи підтримки.

Як зазначив Олександр Миколайович, цей конкурс показав, що наші співробітники талановиті в усьому: як у виробництві, так і в житті, побуті і творчості!

Світлана Іванівна подякувала дівчатам за їх сміливість - всі вони, подолавши свої хвилювання, вперше вийшли на сцену і гідно показали себе! Профспілкова організація і в подальшому буде підтримували творчих і талановитих робітників підприємства.






За матеріалами первинної профспілкової організації Харківського машинобудівного заводу «СВІТЛО ШАХТАРЯ»
Культура | Направления деятельности | главная