зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

28 Жовтня 2011
НВК «Гірничі машини» сприяє діалогу між гірниками і машинобудівниками
З 20 по 23 жовтня в м. Ялта (АР Крим) Науково-виробнича компанія «Гірничі машини» разом з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України провела другу практичну конференцію «Діалог між гірниками і машинобудівниками».

У роботі конференції взяли участь більше 60 представників вуглевидобувних підприємств України і Росії, а також фахівці підприємств НВК «Гірничі машини». Були обговорені питання ефективності експлуатації сучасного гірничошахтного устаткування і можливості максимально ефективного вуглевидобутку з урахуванням гірничо-геологічних умов.

Крім того, компанія «Гірничі машини» презентувала новий підрозділ - «Сервісну компанію «Гірничі машини». Фахівці компанії впевнені, що розробка і модернізація та системний контроль за експлуатацією гірничошахтного обладнання позитивно вплине на покращення життя не тільки шахтарів, але й прискорить розвиток незалежної країни на благо України та її людей.

Директор «Сервісної компанії» Олександр Щербаков підкреслив, що завдяки системній роботі з клієнтами, компанія забезпечить якісне постійне гарантійне обслуговування, яке дозволить підвищити коефіцієнт технічної і механічної готовності і значно заощадити ресурси партнерів на підтримку техніки в робочому стані.

Представники вуглевидобувних підприємств відзначили продуктивність роботи під час конференції. За словами начальника відділу технічного огляду і ремонту ГШУ ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Сергія Грехова, проведення подібних заходів компанією «Гірничі машини» сприяє прийняттю рішень, завдяки яким покращується якість устаткування і полегшується шахтарська праця.

Конференція пройшла у форматі діалогу між гірниками і машинобудівниками. Всі питання, поставленні під час минулої конференції, компанія не залишила без уваги і надала повний звіт про прийняті рішення. Більшість зауважень було враховано, що значно полегшило експлуатацію ГШО. Відтепер, розуміючи формат проведення, майбутнім учасникам потрібно серйозніше готуватись до наступної зустрічі.

Підводячи підсумки конференції, начальник відділу Департаменту вугільної промисловості Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Валерій Шепелєвич зазначив, що подібний формат зустрічей дозволяє більш чітко визначити напрями роботи машинобудівників, оскільки зауваження і побажання шахтарів направлені на виконання встановлених завдань з видобутку вугілля та розвитку вугільної галузі в цілому.

Министерство энергетики и угольной промышленности Украины