зробити стартовою додати в обране


Архів новин

27 Листопада
Одержувачі субсидій можуть отримати додаткову підтримку для придбання дров. Що для цього потрібно зробити повідомили у Пенсійному фонді україни. Читати дальше »»
27 Листопада
Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Тому Мінсоцполітики працює над удосконаленням механізму її призначення, забезпеченням дієвої підтримки і допомоги для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, а також сприянням їх інтеграції у нових громадах: Читати дальше »»
23 Листопада
У зв'язку з чисельними зверненнями, які надходять до ЦК Профспілки від трудових колективів державних вугледобувних підприємств стосовно зарахування до страхового стажу періоду роботи, за який з вини роботодавця, свого часу, не було сплачено єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування головою Профспілки Андрієм Зиміним було направлено звернення до відповідних Міністерств і відомств. Читати дальше »»
22 Листопада
За результатами розгляду звернення Профспілки працівників вугільної промисловості України до виконавчих та законодавчих органів влади щодо незарахування працівникам вугільної галузі до страхового стажу періоду роботи, за який не сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Міністерство соціальної політики України надало відповідь (додається). Читати дальше »»
22 Листопада
У ніч на 21 листопада відбувся ракетний обстріл шахти ДП «Селидіввугілля». У результаті влучань шахта зазнала серйозних пошкоджень. Зокрема, зруйновано будівлі, пошкоджені лінії електропередачі. Також ударом пошкоджені 19 одиниць транспорту - автомобілі та автобуси. Читати дальше »»
21 Листопада
У ПФУ пояснили, як на вебпорталі Фонду подати повідомлення про виплату коштів застрахованим особам. Читати дальше »»
21 Листопада
17 листопада за підтримки Програми USAID «РАДА: наступне покоління» та у партнерстві з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні в м. Нововолинськ відбулося виїзне засіданні Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Головним питанням порядку денного виїзного засідання було обговорення трансформації вугільних регіонів та нових можливостей розвитку; енергоефективності та поширення зелених технологій. Читати дальше »»
20 Листопада
Непрацездатні члени сім’ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника. Читати дальше »»
17 Листопада
Як відомо, головою Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрієм Зиміним було направлено відповідні звернення до виконавчих та законодавчих органів влади щодо ситуації, яка склалася на підприємствах вугільної промисловості стосовно зарахування до страхового стажу працівників періоду роботи, за який не було своєчасно сплачено єдиний соціальний внесок. Читати дальше »»
16 Листопада
Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“. Читати дальше »»
RSS