зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Жовтня
14 вересня 2022 року Указом Президента України № 649/2022 головою Національної служби посередництва і примирення призначено Кухнюка Дмитра Володимировича. Читати дальше »»
19 Жовтня
 Уряд продовжив до 01.12.2022 прийом повторних заявок від внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на отримання допомоги Читати дальше »»
18 Жовтня
Мінекономіки відреагувало на прийняття в першому читанні проєкту Закону України «Про колективні угоди та договори». Читати дальше »»
18 Жовтня
Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні звернувся листом до Президента України В.Зеленського з проханням у відповідності до статті 106 Конституції України скористатися правом вето щодо прийнятого Верховною Радою України Закону України №2620-IX «Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування" та Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування". Читати дальше »»
17 Жовтня
Про оздоровчий сезон у профспілкових здравницях і зокрема, в санаторії «Карпати» - однієї із провідних оздоровниць ПрАТ «Укрпрофоздоровниця». Читати дальше »»
17 Жовтня
Українці знову зможуть подавати заявки на внесення даних про власне майно у Державний реєстр речових прав на нерухоме майно всього у декілька кліків на порталі Дія. Читати дальше »»
14 Жовтня

Шановні спілчани!

З нагоди відзначення Дня захисника України висловлюю глибоку шану всім, хто героїчно боронить свободу, суверенітет та територіальну цілісність нашої Держави. У складі Збройних Сил України виборюють незалежність країни сотні шахтарів. На сміливості, відданості та силі українського війська тримається надія всього нашого народу на мирне небо. Міцного здоров’я, Божої допомоги й опіки кожному захиснику та кожній захисниці!

Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, земний уклін родинам загиблих героїв!

З повагою, голова Профспілки Андрій Зимін Читати дальше »»
14 Жовтня
Порада по результатам розгляду питань, що надходять на гарячу лінію Профспілки Читати дальше »»
13 Жовтня
Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) стала доступною в управліннях соціального захисту населення по всій території України, що забезпечує прискорення оформлення допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам та вирішення проблемних ситуацій переселенців. Про це повідомив Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України. Читати дальше »»
11 Жовтня
Про захист прав та інтересів шахтарів, а також про нагальні завдання сьогоднішнього дня йшлося на засіданні профкому первинної профспілкової організації ППВП шахти ім. Героїв космосу. Було порушено проблеми, які потребують негайного вирішення. Читати дальше »»
RSS