зробити стартовою додати в обране


Архів новин

11 Травня
Сьогодні, 11 травня, в Міністерстві енергетики України відбулася зустріч Міністра Германа Галущенка, радника Міністра Олексія Куракова з керівництвом Профспілки працівників вугільної промисловості України. Під час даної зустрічі мова йшла про необхідність вирішення наявної кризової ситуації, яка склалася у вугільній галузі з виплатою заборгованості по заробітній платі всім працівникам вугледобувних підприємств. Читати дальше »»
11 Травня
Запрошуємо провести відпустку або вихідні в Святогір'ї - перлині Донецького краю. Унікальна природа з ароматом хвої в повітрі, наша привітність зроблять Ваше перебування на базі відпочинку незабутнім!

Читати дальше »»
7 Травня
6 травня за ініціативи ГО “Інститут громадянської освіти та праці”, Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Навчально-методичного центру профспілок (м. Чернігів) було проведено профспілковий онлайн квіз під назвою “Травневі перегони”. В даному заході прийняла участь і зайняла почесне 3 місце Юлія Кузнєцова- представниця Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
7 Травня
У зв’язку з невиплатою заробітної плати за січень-березень 2021 року та наявною заборгованістю по оплаті за відвантажену вугільну продукцію в трудових колективах ДП « Львіввугілля» склалася вкрай напружена ситуація. Працівники готові вдатися до протестних акцій як на місцях, так і в місті Києві. Для упередження даного соціального вибуху, сьогодні, 7 травня в Міністерстві енергетики України відбулася зустріч Міністра Германа Галущенко з профспілковим активом Львівської територіальної організації Профспілки на чолі з головою теркому Олегом Турчиним. В даному заході прийняли безпосередню участь голова Профспілки Віктор Турманов та заступник голови Андрій Зимін, а також радник Міністра Олексій Кураков та інші особи. Читати дальше »»
6 Травня
Кабмін зобов’язав претендентів на отримання житлових субсидій подавати декларацію про доходи та витрати. Читати дальше »»
6 Травня
На сайті Верховної Ради України зареєстровані електронні петиції проти прийняття антипрофспілкових та антинародних законопроектів за реєстр. №№ 5371, 5388, які порушують фундаментальні права людини: трудові права та право на об’єднання у профспілки, позбавляють працівників середнього та малого підприємництва індивідуального та колективного захисту від свавілля роботодавців: Читати дальше »»
5 Травня
В квітні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 507 703 тонни вугілля. План виконано на 118 %.Такі дані були надані Міністерством енергетики України. Читати дальше »»
5 Травня
На сайті Верховної ради України триває підпис електронної петиції «Відновіть престижність шахтарської праці, поверніть 10% ставки податку з заробітної плати шахтарів, та підтримайте проект Закону № 3220 від 17 березня 2020 року». Читати дальше »»
30 Квітня

Шановні працівники вугільної галузі!

Щиро вітаю Вас з травневими святами – світлого Великодня і Днем праці!

В нинішній вкрай складний для нашої країни час при всіх існуючих негараздах, посилених пандемією та наступом на права трудящих – профспілки не втрачають впевненості у нашій силі, згуртованості та спроможності на здійснення спільних активних дій, спрямованих на забезпечення належного захисту кожного працівника.

Нехай нас і надалі об’єднує непохитна віра у вічні християнські цінності.

Бажаю всім міцного здоров’я, витримки та здійснення ваших надій і сподівань, а також довгих років активного життя, тепла і родинного затишку, сил і енергії для добрих справ в ім’я нашої України.

З повагою, Голова Профспілки Віктор Турманов Читати дальше »»
30 Квітня
29 квітня Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до голів профільних комітетів, керівників парламентських фракцій та депутатських груп у Верховній Раді України з обґрунтованою позицією та заявою Федерації профспілок України щодо несприйняття профспілками законодавчих ініціатив влади(реєстр. №№ 5371, 5388) як таких, що порушують фундаментальні права людини і громадянина, створюють передумови для впровадження в Україні рабської праці і усунення профспілок від представництва та захисту трудових прав працівників. Читати дальше »»
RSS