зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

13 Червня 2016
Шахта ‛Відродження“. Чергове засідання профспілкового комітету
26 травня відбулось чергове засідання профспілкового комітету вугільників ВП “Шахта “Відродження”. Основним питанням порядку денного було літнє оздоровлення членів профспілки та їх сімей. Члени профкому заслухали доповідь голови ППО Пащука В.В., що стосується літнього оздоровлення.

У цьому році були придбані путівки на берег Чорного моря, а саме у міста Коблево, Залізний Порт та Катранка. Звичайно, як і кожного року, є можливість відпочити на озері Світязь, де розташована власна база відпочинку. Також в наявності є відпочинкові путівки в с.Східниця. Для тих, хто бажає оздоровити дітей, є путівки в ДОТ “Ровесник”. Графіки заїздів можна дізнатись в профкомі.

Другим, але не менш важливим, у порядку денному стояло питання підготовки шахти до роботи в осінньо-зимовий період. Головний інженер шахти Солом”яний О.В. повідомив, що за наявності коштів будуть закуплені необхідні матеріали для поточного ремонту і 3 котли у нас будуть в робочому стані.

Також члени профкому задали запитання щодо забезпечення працівників світильниками. У відповідь було зазначено, що директор шахти Овчінніков П.В. піднімав це питання на раді директорів. До початку тижня це питання повинне бути вирішене.

Официальный сайт Львовской территориальной организации Укруглепрофсоюза