зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

1 Березня 2021
Укрвуглепрофспілці – 30 років

Шановні спілчани!

Щиро вітаю всіх Вас з 30-річчям від дня створення Профспілки працівників вугільної промисловості України.

Наша Профспілка була заснована 1 березня 1991 року Всеукраїнською установчою конференцією, в якості громадської організації, що об’єднує представників установ, навчальних закладах та підприємств вугільної промисловості України.

За минулі роки дії Профспілки були цілеспрямовані у напрямках захисту невід’ємних прав та інтересів шахтарів, і в першу чергу, щодо створення економічних, законодавчих і організаційних передумов для підвищення рівня бюджетного фінансування галузі, забезпечення своєчасної виплати та подальшого зростання заробітної плати та поліпшення стану охорони праці, збереження робочих місць, соціального і правового захисту членів Профспілки.

Висловлюю Вам щиру вдячність, що працюючи у важкий для всіх нас час, попри всі негаразди, у тому числі і нинішнього часу, завдяки нашій єдності, організованості та дієздатності усіх профспілкових ланок, вдавалося вирішувати непрості нагальні питання дійсності.

Сподіваюся, що й надалі ми всі разом докладемо необхідних зусиль для зміцнення наших профспілкових рядів та успішного вирішення нагальних шахтарських проблем.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів та удачі, спроможності на подальшу результативну працю з вирішення всіх необхідних проблем для достойного шахтарям життєіснування.

З повагою

Голова Профспілки Віктор Турманов