зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

2 Грудня 2020
Віддайте шахтарям зарплату
На підтримку Звернення Голови Профспілки до Прем’єр-міністра України надсилаються чисельні листи від профспілкових організацій та трудових шахтарських колективів до Президента України, Кабінету Міністрів України та інших органів державної влади щодо забезпечення в найближчі дні виплати заробітної плати працівникам вугільної галузі. Зокрема, у листі Торецької територіальної організації Профспілки до Президента України зазначається:

«Для багатьох працівників та їх сімей заробітна плата є єдиним джерелом існування. У зв’язку з непомірним ростом цін на харчові продукти, комунальні послуги, це суттєво позначається на недостатньому матеріальному стані шахтарів та їх сімей. Така ситуація тягне за собою погіршення соціального стану в трудових колективах, що є неприпустимим. Напередодні новорічних свят шахтарі ДП «Торецьквугілля» сподіваються, що їм буде виплачена заробітна плата.

Ми звертаємося до Вас,шановний Володимире Олександровичу,як до людини, якій не байдужа доля тих людей, які працюють у важких умовах, часом піддаючи своє життя смертельної небезпеки, добувають "чорне золото", необхідне для розвитку промислового потенціалу нашої країни, з вимогою якнайшвидшого спрямування виділених бюджетних коштів на рахунки державних вугледобувних підприємств для виплати і погашення заробітної плати шахтарям»