зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

3 Листопада 2020
Новини первинної профспілкової організації Дружківського машинобудівного заводу
Первинна профспілкова організація Дружківського машинобудівного заводу інформує:

- Створено нову профспілкову ланку на дільниці різання металопрокату № 99. Очільником зазначеної профспілкової організації обрано розпорядника робіт Дорохіну Анастасію. Кількість членів профспілки складає 30 осіб - це 100% працюючих.

- 15 жовтня відбулося засідання профкому Дружківського машзаводу, на якому було підбито підсумки літнього оздоровлення працівників, членів сімей та ветеранів. Зокрема, було оздоровлено 987 осіб, з них на базі відпочинку "Алмаз" Лиманського району Донецькій області області- 978 осіб, в інших місцях оздоровлення - 9 чол. У зв’язку з короновірусною інфекцією дитячі табори не працювали у звичному режимі, тому на "Алмазі" відпочило 214 дітей. Профком прийняв рішення про модернізацію душових кімнат та благоустрію теріторії бази відпочінку.

- Завдяки співпраці профспілкової організації заводу з благодійними фондами робітники підприємства отримали гуманітарну допомогу, а саме: засоби гігієни (45 осіб), одяг (260 кг).

- Підписано нову теріторіальну угоду між виконавчим комітетом Дружківської міської ради, представниками профспілкових комітетів підприємств, установ, організацій та Дружківською громадською організацією роботодавців підприємців на 2020-2022 роки. Важливою нормою цієї угоди є обов`язкова участь представників профспілок у розгляді усіх першочергових для місцян питаннях.

- Під час місцевих виборів 25 жовтня до Дружківської міської ради до її складу обрано голову профспілкової організації Дружківського машзаводу Анатолія Селіванова. Це буде його шосте скликання поспіль - люди довіряють профспілковому лідеру. Також головою Дружківської ОТГ обрано колишнього голову профкому Дружківського машзаводу Володимира Григоренко.

По матеріалах профспілкової організації Дружківського машзаводу.