зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

9 Липня 2019
Про шахтарські проблеми на погоджувальній раді Верховної Ради України.
Народний депутат України Михайло Бондар продовжує відстоювати права шахтарів у Верховній Раді України.

Вчора, 8 липня на засіданні Погоджувальної ради Верховної Ради України народний депутат наголосив на необхідності розгляду проекту Закону «Про внесення змін до Закону України « Про Державний бюджет України на 2019 рік» щодо збільшення видатків на державну підтримку вугледобувних підприємств( реєстр. № 10307), в частині збільшення коштів на державну підтримку вугледобувних підприємств. зокрема, на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції.

Також Михайло Бондар озвучив проведення Комітетом Верховної ради України з питань паливно –енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки 16 липня цього року круглого столу на тему: «Запуск оптового ринку електричної енергії: перші результати та виклики».

Завданням круглого столу є обговорення перших результатів запровадження з 1 липня 2019 року повномасштабного ринку електричної енергії (прямих договорів, сегментів ринку: ринку на добу наперед, внутрішньодобового ринку, балансуючого та ринку допоміжних послуг), передбачених Законом України «Про ринок електричної енергії», недоліків та прогалин, неочікуваних факторів та проблем, напрацювання пропозицій для удосконалення правовідносини у цій сфері.