зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

12 Березня 2019
НФОРМАЦІЯ ПРО ПІДВИЩЕННЯ ПОСАДОВИХ ОКЛАДІВ ПРАЦІВНИКІВ ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» З 1 КВІТНЯ 2019 року
Протягом 6 років терком Профспілки працівників вугільної промисловості (ППВП) аргументовано доводив і вимагав від адміністрації ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» підвищення базових посадових окладів працівників.
На нараді робочої групи з оплати праці працівників ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», яка відбулася 12 березня 2019 року, сторони попередньо домовилися про підвищення базових посадових окладів з 1 квітня 2019 року.
Зростання окладів складе 20%, в тому числі:
за рахунок підвищення базових окладів для всіх співробітників з 1 квітня на 15%;
додатково, з метою стимулювання співробітників працювати безпечно і збільшення постійної частини заробітної плати, на 5% оклади виростуть за рахунок зміни умов преміювання (групова премія встановлюється на рівні 15%, індивідуальну премію встановити на рівні 15-25%).

Таким чином збільшення постійної частини заробітної плати збільшує гарантії базового винагороди не залежно від виробничих результатів.

Додаткове зростання окладів забезпечується додатковим фондом оплати праці.
Профспілкова організація взяла тайм-аут до 18 березня 2019 року, для того, щоб прорахувати реальне підвищення рівня заробітної плати та прийняти остаточне рішення.

На нараді робочої групи було прийнято рішення:

Адміністрації забезпечити застосування доплат за інтенсивність праці з віднесенням на окремий вид виплат. Накази про встановлення доплат за інтенсивність праці погоджувати з головами Профспілки.

Адміністрації надати розрахунки за поданими пропозиціями профспілкової сторони про внесення змін до пунктів 3.2.1-3.2.4, 3.4.1, 3.4.2, 3.2.6. Положення про преміювання (Розрахунки по нормативним навантаженням з урахуванням винайманих потужностей).

По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки