зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

15 Червня 2017
Нарада голів первинних організацій Львівської територіальної організації Пофспілки.
14 червня поточного року відбулася нарада голів первинних організацій Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України під головуванням Олега Турчина.

В ході наради Олег Турчин поінформував присутніх про надходження коштів на виплату заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля» – 31% за травень 2017 року. Голови первинних профспілкових організацій, в свою чергу наголосили, що в шахтарських колективах викликає занепокоєння рівень заробітної плати, який є дуже низький, враховуючи високу вартість життя. Відкритим залишається питання забезпечення засобами індивідуального захисту. Також обговорили поточні виробничі питання по кожному підприємству та дитяче оздоровлення в ОЛК «Ровесник».

Детально зупинилися на ключових питаннях, які на думку голови Львівської територіальної організації Олега Турчина необхідно піднімати і вирішувати на Пленумі Профспілки працівників вугільної промисловості України 23 червня 2017 року в м. Києві.

"Підняття заробітної плати першочергово і важливо! Низький рівень заробітної плати відбивається на якості життя шахтарів і їх сімей, відповідно знижується рівень продуктивності праці, втрачається зосередженість на робочому місці і, як наслідок, можливість негативних наслідків на виробництві. Це першочергове питання, яке ми будемо вирішувати на Пленумі, крім питань подальшого розвитку держпідприємства, виділення кредитних коштів на інвестиційні проекти, модернізація шахтного обладнання тощо"- звернувся до присутніх голів профкомів Олег Турчин.

На завершення було напрацьовано ряд організаційних питань подальшої роботи Львівської територіальної організації Профспілки вугільників.

За матеріалами Львівської територіальної організації Профспілки.