зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

25 Листопада 2016
8 грудня - Всеукраїнська акція профспілок
Сьогодні відбулась відео-конференція у режимі он-лайн в «Укртелекомі» за участі керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань.

У ході наради було обговорено низку питань, пов’язаних з організацією і проведенням Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня ц.р., коли заплановано ухвалення парламентом проекту Державного бюджету України на 2017 рік.

Учасники розглянути проект резолюції мітингу Всеукраїнської акції профспілок. Обмінялися думками та внесли зміни і доповнення до тексту документу, який буде доопрацьовуватися робочою групою з підготовки акції. Також узгоджено порядок формування делегації представників профспілок на зустріч з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Виступаючи на конференції Голова ФПУ Григорій Осовий акцентував увагу на необхідності проведення зустрічі представників профспілок з Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм і керівниками депутатських фракцій і груп у парламенті напередодні внесення на розгляд народних депутатів проекту Держбюджету.

Попередньої домовленості щодо проведення такої зустрічі було досягнуто Головою ФПУ і спікером парламенту 16 листопада під час їх робочої зустрічі у форматі віч-на-віч.

У відео-конференції взяв участь та виступив перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, представник ФПУ у парламенті Сергій Каплін.

Прес-центр ФПУ

Федерація професійних Спілок України