зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

17 Листопада 2016
Відбулася зустріч Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з Головою Федерації профспілок України Григорієм Осовим.
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій у середу 16 листопада провів зустріч з Головою Федерації профспілок України Григорієм Осовим, під час якої обговорювалося питання щодо підвищення соціальних стандартів, зокрема - розміру мінімальної заробітної плати в контексті прийняття Держбюджету на наступний рік.

Голова Парламенту висловив сподівання, що Верховна Рада України розгляне Державний бюджет України на 2017 рік 8 грудня. Він підтримав ініціативу профспілок, щоб напередодні ухвалення головного фінансового документа відбулося його обговорення спільно з Прем’єр-міністром, лідерами парламентських фракцій і представниками профспілок України .

За підсумками зустрічі Г . Осовий заявив, що 17 листопада , у четвер, профспілки не вийдуть на акції протесту, «щоб не ставати об’єктом політичних маніпуляцій». При цьому Голова ФПУ наголосив, що профспілки «не відмовляються від своїх намірів і вийдуть на акцію прпотесту на початку грудня, коли у Парламенті розглядатиметься і ухвалюватиметься бюджет, який має бути передбачено підвищення соціальних стандартів». При цьому він, додав , «що профспілкові акції триватимуть, доки не будуть прийняті вимоги щодо забезпечення соціальних стандартів».