зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

20 Вересня 2023
ВІДБУЛАСЬ ХХVІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА МІЖГАЛУЗЕВА СПАРТАКІАДА
З 14 по 17 вересня 2023 року в м. Чернівці ГО "ВФСТ "Україна" провела ХХVІІ Всеукраїнську міжгалузеву спартакіаду працівників промислової сфери та транспорту, рисвячену проведенню в Україні Європейського тижня спорту #BeActive.


На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Плану заходів на 2023-2024 роки щодо реалізації другого етапу Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року, Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік та активізації масової фізкультурно-оздоровчої, спортивної роботи в трудових колективах підприємств, установ, організацій промислової сфери, транспорту та соціально-побутової сфери популяризації та пропаганди здорового способу життя серед широких верств населення, Центральна рада ГО "ВФСТ "Україна" разом з Всеукраїнськими галузевими профспілками, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України, Національного олімпійського комітету України провела з 14 по 17 вересня 2023 року ХХVІІ Всеукраїнську міжгалузеву спартакіаду працівників промислової сфери та транспорту, присвячену проведенню в Україні Європейського тижня спорту #BeActive в м. Чернівці, вул. Білоруська 27б, СК "Локомотив".

У фінальних змаганнях ХХVІІ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади працівників промислової сфери та транспорту, присвяченої проведенню в Україні Європейського тижня спорту #BeActive приймали участь команди провідних галузей промисловості - атомної енергетики і промисловості, авіабудування та машинобудування, енергетики та електротехнічної промисловості, машинобудівників та приладобудівників, вугільної промисловості, залізничних і транспортних будівників України.

На урочистому відкритті Спартакіади з вітальними словами до учасників та організаторів змагань звернулися: - голова громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна" Наталія ОМЕЛЬЧУК, а також Голова Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості, Голова Донецької обласної ради профспілок - Петро ДРЕВАЛЬ та інші.

В адресу учасників Спартакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Вадима ГУТЦАЙТА, голови Федерації профспілок України Григорія ОСОВОГО, президента Національного олімпійського комітету України Вадима ГУТЦАЙТА.
В фінальних змагання приймали участь близько 200 учасників (10 команд з 11 регіонів України), а також були представлені збірні команди Чернівецької, Житомирської, Донецької, Волинської, Хмельницької, Рівненської, Миколаївської, Одеської, Тернопільської обласних організацій ФСТ "Україна" та м. Києва.

На урочистому відкритті ХХVІІ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади працівників промислової сфери та транспорту, присвяченої проведенню в Україні Європейського тижня спорту #BeActive з нагоди Дня фізичної культури і спорту за сприяння в підготовці Спартакіади були відзначені подяками Міністерства молоді та спорту керівники галузевих профспілок.

Зокрема, ЗИМІН АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ - голова Профспілки працівників вугільної промисловості України.

А також подякою Національного олімпійського комітету України були нагороджені представники Профспілки працівників вугільної промисловості України :
ДРЕВАЛЬ ПЕТРО ПЕТРОВИЧ - Голова Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості, Голова Донецької обласної ради профспілок.
ЮЗЕФОВИЧ РОМАН ВІТАЛІЙОВИЧ - Голова Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості
– ЯРЕМА СТЕПАН ФЕДОРОВИЧ - в.о. голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України

В свою чергу, від Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України були нагороджені Почесним знаком Профспілки "За заслуги у Профспілці" ІІІ ступеню Наталія ОМЕЛЬЧУК – Голова ГО "ВФСТ "Україна" та Юрій КАЛИНЮК - начальник самостійного відділу фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи, розвитку пріоритетних видів спорту, оргроботи ЦР ГО "ВФСТ "Україна".

За результатами проведених змагань збірна команда Профспілки працівників вугільної промисловості України (Добропільська територіальна організація Профспілки) посіла :
3 місце - шахи,2 місце - футзал,3 місце - гирьовий спорт.
Спорт | Направления деятельности | главная