зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

26 Квітня 2019
Охорона праці очами дітей
Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2016 №685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці.

Згідно з рекомендаціями Міжнародної організації праці у 2019 році Всесвітній день охорони праці проводиться під девізом – «Безпечне та здорове майбутнє праці».


Відділом гірничотехнічного нагляду у м. Селидове Головного управління Держпраці спільно з Селидівською територіальною організацією Профспілки працівників вугільної промисловості України 25 квітня 2019 року було проведено нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очами дітей» .
Для привітання маленьких талантів до актової зали ДП «Селидіввугілля» було запрошено батьків та вчителів учасників творчих змагань. До учасників конкурсу звернувся Начальник відділу гірничотехнічного нагляду у Селидівському регіоні Яковенко Володимир Анатолійович він пікреслив: «Головна мета конкурсу - виховувати небайдужість до цінності свого життя і здоров'я, формувати високу культуру безпечної праці».

У вітальному слові Голова Селидівської територіальної організації ППВПУ Бабіч Володимир Миколайович подякував дітям, їх батькам та вчителям за активну участь та зауважив на дуже складному рішенні, яке приймав організаційний комітет конкурсу при визначенні переможців, адже практично всі, з 260 робіт, могли претендувати на призові місця. Також було наголошено на необхідності подальшого розвитку дитячої творчості. У відповідності до розробленого положення, визначення переможців проводилось у трьох вікових групах:



У першій віковій групі від 6 до 10 посіли місця :

I-е місце Шкиренко Владислава, учениця ЗОШ № 13;
II-е місце Кулішенко Мирослава, учениця ЗОШ № 18;
III-е місце Стрельник Софія, учениця ЗОШ № 6.
У другій віковій групі від 11 до 14 посіли місце:

I-е місце - Носенок Світлана, вихованка ПДЮТ м.Гірник;
II-е місце - Пишний Андрій, вихованець ПДЮТ м.Гірник;
III-е місце - Білозуб Марія, учениця ЗЗСО № 8;
У третій віковій групі від 15 до 18 посіли місце:

I-е місце - Стружко Єлизавета, студентка Селидівського професійного ліцею № 41;
II-е місце - Кравченко Катерина, вихованка ПДЮТ м.Гірник;

III-е місце – Ілмаз Ісмаіл, студент Селидівського професійного ліцею № 41.



Незважаючи на скрутне становище Селидівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України змогла знайти кошти для придбання подарунків для маленьких талантів.

Переможці отримали грамоти, та цінні подарунки.

По матеріалам Селидівської територіальної організації Профспілки.
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная