Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

23 Травня 2023

Добропільські змагання з міні-футболу

21 травня відбулась відкрита першість Добропільської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України з міні-футболу, у якій взяли участь команди шахт «Добропільська» та «Алмазна», шахтоуправління «Новодонецьке», адміністрації міста Добропілля, державного пожежно-рятувального загону та Добропільського відділення поліції.


З вітальним словом до учасників команд та присутніх звернувся голова теркому профспілки Петро Древаль, який наголосив, що це перші змагання з серії запланованих з різних видів спорту для різних категорій працівників та пенсіонерів.

Турнір перетворився справжнє свято, а організатори вислухали слова подяки як від членів команд, так і значної кількості вболівальників.

Змагання проходили у запеклій спортивній боротьбі, що викликало жвавий інтерес і не менші емоції глядачів.

У фіналі змагань зустрілися команди шахт «Добропільська» та «Алмазна», де перемогу з рахунком 1-0 вибороли добропільчани.

Третє місце зайняла команда відділення поліції, котра виграла представників міської адміністрації з рахунком 7-3.

П’яте місце посіла команда 19 пожежно-рятувального загону, від якої організатори очікували більших результатів, але спортивна вдача була не на їх боці.

Суддівська колегія визначила найкращих гравців, а саме:
кращий воротар турніру – Редька Олександр;
кращий гравець турніру – Нєзімов Євген;
кращі бомбардири турніру – Дем’яненко Олексій, Рурич Андрій.

Єдуард Древаль – головний суддя турніру вручив переможцям і учасникам змагань кубки та грамоти, а організатори турніру – грошові премії і заохочення.
На цих змаганнях запроваджено вручення перехідного кубку генерального директора ДП «Добропіллявугілля-видобуток». Першими його отримала команда шахти «Добропільська».

За дорученням генерального директора, Олег Шахраюк – директор шахтоуправління «Добропільське» вручив нагороду переможцям.









За матеріалами Добропільської територіальної організації

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net