Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

13 Квітня 2021

Онлайн нарада в Міненерго України.

12 квітня в Міненерго під головуванням заступника Міністра енергетики України Юрія Бойка відбулася нарада з питань сталого забезпечення електроенергією державних вугільних підприємств та здійснення відповідних розрахунків за її споживання.

В даному засіданні взяли участь заступники Міністра Максим Немчинов та Олександр Зорін , а також керівники НКРЕКП і державних вугледобувних підприємств та інші особи. В роботі даної наради взяв участь та виступив заступник голови Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін.

В своєму виступі він, зокрема, наголосив на те, що по- перше – формування ніяких програм не принесе жодного позитивного результату без відповідного фінансування за визначеними напрямками; по–друге - в даних умовах за відсутності бюджетного фінансування програми технічного переоснащення шахт не можливе буде здійснення визначених завдань, по–третє–на припинення роботи та подальше закриття шахт також мають бути визначені та забезпечені необхідні обсяги бюджетних фінансувань для соціального захисту працівників .

На засіданні була досягнута домовленість, що невдовзі, 16 квітня ц. р. в Міненерго України відбудеться наступна нарада із зазначених питань за участі профспілок.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net