Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

17 Жовтня 2020

Президія Федерація профспілок України актуалізувала майнову стратегію.

16 жовтня 2020 року в режимі онлайн відбулося засідання Президії Федерації профспілок України. В даному засіданні прийняв участь голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов.

На порядку денному було розгянуті та прийняті за основу зміни до Стратегії управління профспілковим майном в інтересах людини праці.

Зазначений документ регламентує алгоритм дій з управління профспілковим майном, а його вдосконалення внесе дієві зміни в господарську діяльність унітарних підприємств та суб’єктів господарювання, створених за участю ФПУ. Відповідні зміни розраховані на ефективність функціонування лікувально-оздоровчих, туристичних, культурно-освітніх та інших закладів профспілок.

Остаточно Стратегію управління профспілковим майном ухвалить на своєму найближчому засіданні Рада ФПУ.

Виступаючи на засіданні Президії заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко зазначив, що в умовах економічної кризи в Україні, призупинення соціальних програм та скорочення бюджету на програми оздоровлення Фонду соціального страхування України питання розширення сфери та якості соціальних послуг, забезпечення їх доступності для спілчан і застрахованих осіб, а також ефективний захист прав членів профспілок є вкрай важливими.

За матеріалами ФПУ.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net