зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

24 Квітня 2019
Конкурс: Хто кращий за професією?
18 квітня в Тернівському професійному гірничому ліцеї проходив міжобласний конкурс професійної майстерності з професії «Електрослюсар підземний».

18 конкурсантів з 11 ліцеїв Львівської, Луганської, Донецької і Дніпропетровської областей приїхали в м. Тернівку, щоб позмагатися в робочій майстерності. Як розповіла голова профкому ППВП ліцею Наталія Сурган, програма конкурсу була насиченою і цікавою. Мета конкурсу - підвищення професійної майстерності учнів, розвиток їх творчої активності, виявлення, поширення і впровадження в навчальний процес передових методів і прийомів праці, поглиблення учнями знань сучасних виробничих технологій відповідно до стандартів професійно-технічної освіти.

Конкурс показав, що професійні ліцеї дають учням непогані знання як теорії, так і практики. На висоті були представники практично всіх ліцеїв, які взяли участь в конкурсі професійної майстерності. І все ж на думку журі кращими були учні Білозерського професійного гірничого ліцею Коршиков Андрій, Пилипенко Микола і Рашкевич Олександр. Хлопці зайняли всі призові місця.


По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки