зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

16 Жовтня 2018
ШАХТА «ВЕЛИКОМОСТІВСЬКА» ВИКОНАЛА РІЧНИЙ ПЛАН З ВУГЛЕВИДОБУТКУ
Колектив гірників шахти «Великомостівська» 12 жовтня 2018 року достроково впорався з річним планом з видобутку вугілля. З початку року піднято на-гора 230 тисяч тонн твердого палива.

Середньодобовий видобуток по шахті при плані 801 тонна на добу фактично склав 947 тонн.

Цей виробничий успіх став можливим завдяки самовідданій праці всього колективу шахти, а особливо – високому рівню дисципліни, чіткій організації робіт і продуктивній роботі вуглевидобувної дільниці №3, яку очолює заслужений шахтар України Анатолій Потопа, а бригадиром є досвідчений гірник Григорій Гнатів.

З трудовою перемогою шахтарів привітали в.о. заступника генерального директора з виробничих питань-директора дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Сергій Смеречанський та голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин. “Це – перемога! Ваша перемога над низкою проблем і негараздів, які ми останні роки маємо у вугільній галузі. Ви воїни підземних горизонтів. Пишаємося вами! Щира вам, дорогі мої шахтарі, подяка, за ваш розум, витримку, незгасимий вогник оптимізму. Дивлюсь у ваші очі і впевнений, що разом з вами нам під силу усе, а ми Профспілка вугільників і надалі незламно стоїмо на захисті спільних наших шахтарських інтересів для дієздатності Львівського вугільного басейну” – наголосив Олег Турчин, голова ЛТОППВПУ.

Також з достроковим виконанням виробничого завдання свій шахтарський колектив привітали директор шахти Андрій Куц та голова ППО шахти Степан Смілка.

По матеріалам Львівської територіальної організації.