зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

29 Березня 2021
Міністерству енергетики України необхідно вжити невідкладні заходи щодо виправлення ситуації у ДП «ВК «Краснолиманська»
У зв’язку з наявною ситуацією, що склалася у ДП «ВК «Краснолиманська», голова Покровсько-Мирноградської територіальної профспілкової організації Сиротюк Р.П. звернувся до Прем’єр-міністра України, В.о. Міністра енергетики України, голови Укрвуглепрофспілки.

У відповідності до Звернення заступником голови Профспілки А.Зиміним направлено листа до В.о. Міністра енергетика України Вітренка Ю.Ю.

У листі, зокрема, зазначається, що блокування рахунків державного підприємства призвели до погіршення ситуації з виплатою поточної заробітної плати і погашення заборгованості з неї, яка станом на 26 березня поточного року складає понад 204,2 млн. гривень.

Висловлена позиція Профспілки працівників вугільної промисловості України щодо особистого розгляду В.о. Міністрa енергетики України Вітренком Ю.Ю. даної ситуації та вжиття необхідних дієвих заходів щодо забезпечення сталої роботи підприємства, своєчасної і в повному обсязі виплати заробітної працівникам і розв’язання існуючих соціально-економічних проблем в ДП «ВК «Краснолиманська»