Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

11 Квітня 2019

ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ ПРОФСПІЛКИ З ГОЛОВОЮ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Щотижнева нарада голів первинних профспілкових організацій Львівської територіальної організації Профспілки вугільників відбулася 10 квітня під головуванням Олега Турчина.

На порядку денному було вирішення гострих питань, які ставить перед собою Профспілка, і в першу чергу – виплата заробітної плати та відвантаження вугільної продукції з шахт ДП «Львіввугілля».

В ході наради голови профспілкових організацій доповіли про ситуацію в шахтарських колективах, відзначивши, що соціальна напруга в трудових колективах щодня підвищується і люди готові до рішучих дій.

Після проведення наради Олег Турчин домовився з керівником Львівської обласної державної адміністраціїпро зустріч з обговорення порушених на нараді питань.

Того ж дня у Львові відбулася зустріч голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олега Турчина, голів первинних профспілкових організацій з очільником області Олегом Синюткою та його заступником Ростиславом Замлинським.

Після обговорення порушеного питання голова Львівскої обласної державної адміністрації зазначив, що питання виділення бюджетних коштів для погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям розглянуто на нараді у Першого Віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва 8 квітня ц.р.і прийнято відповідне рішення. Крім того дане питання погоджено на засідання Комітету з питань бюджету Верховної Ради України.

Й надалі питання виплати заробітної плати залишається на контролі Профспілки працівників вугільної промисловості України і особисто голови Профспілки Віктора Турманова.

По матеріалам Львівської територіальної організації Профспілки.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net