Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

10 Квітня 2018

Всеукраїнська спартакіада підприємств вугільної галузі України "Всією бригадою на стадіон"

3 квітня 2018 року в м. Павлоград Дніпропетровської області на спортивних майданчиках водно-спортивного комплексу "Юність" ПХЗ проводилась ІХ Всеукраїнська спартакіада серед видобувних та прохідницьких бригад підприємств вугільної галузі України під девізом "Всією бригадою на стадіон".

У Спартакіаді приймали участь 9 збірних команд вугільних підприємств України: ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", Молодіжна рада ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ДП "Селідіввугілля", ДП "Первомайськвугілля", ДП "Шахта ім.М.С.Сургая", 8 ВГРЗ м. Павлоград, ДП "Мирноградвугілля", ПАТ "Ш/у Покровське", ТОВ "Збагачувальна фабрика "Свято-Варваринська".
Команди змагалися у 6 видах спорту: гирьового спорту,перетягування канату, плавання, настільного тенісу, підтягуванні на перекладні, шахів.

За підсумками змагань, переможцем спартакіади стала команда ПрАТ "ДТЕК "Павлоградвугілля", яка одержала перемогу в 4-х видах спорту (з плавання, настільного тенісу, шахів та перетягуванні канату). Друге місце посіла команда Молодіжної ради ПрАТ "ДТЕК "Павлоградвугілля", почесне третє місце посіла команда ДП "Селідіввугілля".

Команди, які зайняли призові місця у загальнокомандному заліку та у окремих видах спорту програми Спартакіади були нагороджені кубками, вимпелами та дипломами. Переможці і призери змагань з видів спорту в особистому та командному заліку також отримали дипломи та медалі.

Другий тур Спартакіади планується провести в кінці травня на заході України в місті Червонограді Львівської області на базі підприємства ДП"Львіввугілля".

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net