зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

9 Липня 2018
Підсумки ХІ Всеукраїнської спартакіади працівників вугільної промисловості
З 24 по 29 червня 2018 р. в. с. Коблево Миколаївської обл. на спортивних майданчиках бази відпочинку "Парадіз" проводилась ХІ Всеукраїнська спартакіада працівників вугільної промисловості.

В змаганнях Спартакіади приймали участь понад 200 спортсменів, які представляють 8 збірних команд підприємств вугільної галузі України:
ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля" (ППВПУ), ДП "Селідіввугілля", ДП "Шахта ім.М.С.Сургая", ДП"Торецьквугілля", ДП"Держвуглепостач", ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля" (Добропілльська МО НПГУ), Покровська-Мирноградська ТО ППВПУ.

Команди змагалися у 7 видах спорту: армспорту, волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, футзалу, шахів та шашок.

За підсумками змагань, переможцем спартакіади стала команда ПрАТ "ДТЕК "Павлоградвугілля", яка одержала перемогу в 3-х видах спорту (армспорту, футзалу та шахів). Друге місце посіла команда ДП "Селідіввугілля" – перемогу одержали у 3-х видах (гирьового спорту, настільного тенісу шашок), почесне третє місце посіла команда ДП "Шахта ім. М.С.Сургая".

Команди, які зайняли призові місця у загальнокомандному заліку та у окремих видах спорту програми Спартакіади були нагороджені кубками, вимпелами та дипломами. Переможці і призери змагань з видів спорту в особистому та командному заліку отримали дипломи та медалі.

Успішне проведення спартакіади гарантували Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Центральний комітет профспілки працівників вугільної промисловості України та Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Саме завдяки консолідації зусиль цих поважних структур змагання пройшли злагоджено, на високому рівні.
Спорт | Направления деятельности | главная